/* */

Puur genieten in de GRILLHYTTE (april 2016)
Deze grillhytte (Grillhut) is sinds kort nieuw in ons assortiment. Het is een Finse blokhut in de kwaliteit die u van ons gewend bent die helemaal bedoeld is voor barbecueën en grillen. Er is geen verdere luxe zoals slaapbanken en dergelijke en het geheel wordt in een standaard pakket, cq. uitvoering geleverd. De prijs ligt aanmerkelijk lager door minder luxe en meer zelfwerkzaamheid bij de opbouw maar de topkwaliteit blijft gehandhaafd.


Prefab vloer voor kota's (juni 2015)
Hako heeft in samenwerking met een gespecialiseerd bedrijf een prefab vloer ontwikkeld.
Deze vloer kan de traditionele funderingen uitsluiten en heeft de volgende pluspunten:
* kan op een vlak zandbed gelegd worden
* het leggen is eenvoudig en vergt weinig tijd of speciaal gereedschap en kan in alle seizoenen
* de vloer is van een zeer duurzaam materiaal
* de vloer is sterk isolerend
* na het leggen kan vrijwel direct met de opbouw van de kota begonnen worden


Aanbouw en uitbouw van de kota (maart 2015)
Vanaf dit jaar is het mogelijk om uw kota te voorzien van een uitbouw, waarin extra slaapgelegenheid gecreëerd kan worden, of het inbouwen van toilet, douche, pantry of zelfs een sauna. De mogelijkheden zijn bijna onbegrensd. Ook is het mogelijk kota's te koppelen, zodat de gebruiks-mogelijkheden nog verder worden vergroot. De koppeling tussen 2 kota’s is qua lengte bespreekbaar; dit geldt ook voor de aanbouw. Bouwpakketten voor deze aanvulling betrekken wij uiteraard van onze vaste leverancier, Arctic Finland House (AFH), zodat u over onverminderde kwaliteit blijft beschikken. Deze aanvullingen zijn voor alle modellen kota's verkrijgbaar, behalve voor de 6.5 m2 en 14.9 m2 kota.
AFH wilde aanvankelijk geen aanbouw aan een kota omdat dit dan geen “echte“ kota meer is. Zij zijn namelijk de oorspronkelijke ontwerpers van de kota. Wensen van nieuwe kopers hebben dit standpunt gewijzigd.


Winnaars fotowedstrijd (november 2014)
Graag willen wij iedereen bedanken, die ons gefeliciteerd en geluk gewenst hebben ter gelegenheid van ons 15-jarig jubileum en iedereen die heeft mee gedaan aan de daaraan verbonden foto wedstrijd. Ook dank voor alle mooie en bijzondere foto’s en leuke en positieve teksten. Inmiddels heeft een deskundige en onafhankelijke jury de foto’s beoordeeld en zijn de winnaars nu bekend.
Open hier de lijst met winnaars en inzendingen


Fotowedstrijd Jubileum 2014 (augustus 2014)
In verband met ons 15- jarig jubileum, dat mede door onze afnemers van Finse blokhutten mogelijk is gemaakt, hebben wij een foto wedstrijd georganiseerd met de titel “mijn meest favoriete plekje”.
Alle relaties van Hako Holland worden bij deze uitgenodigd hieraan deel te nemen door de fraaiste, beste, leukste, gekste, origineelste foto van kota, prieel of blokhut van binnen of buiten te maken, en liefst digitaal te zenden aan contact@definsekota.nl.
Analoge foto’s a.u.b. zenden aan HAKO HOLLAND, Barchemseweg 92, 7261 MT Ruurlo.
Inzendingen moeten vóór 30 Oktober in ons bezit zijn.
De uitslag wordt half November bekend gemaakt.
Foto’s worden ons eigendom. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.
De 15 beste inzendingen worden op Facebook geplaatst.
De eerste prijs bestaat uit een Finse rookton;
De tweede prijs is een Muurika grillplaat/wok;
De derde prijs een Dutch oven 6 qt met pootjes;
Bovendien worden de overige winnaars op een jaarabonnement “Landleven” getrakteerd.
U kunt ons volgen via FaceBook [ www.facebook.com/hakoholland.nl ] en de websites www.definsekota.nl en www.hakoholland.nl


15 Jarig Jubileum (mei 2014)
April 1999 is voor Hako Holland de startdatum geweest om Finse blokhutten (kota’s) in Nederland te importeren en op de markt te brengen. Het jaar 2014 betekent, dat Hako Holland vijftien jaar samenwerkt met het Finse timmerbedrijf, Arctic Finland House, ook wel AFH genoemd.
 
AFH is groot geworden door constante kwaliteit en afwerking. Export naar praktisch alle Europese landen, Rusland, Amerika en Canada. Deze 15-jarige samenwerking mag wel een beetje gevierd worden en daar mogen toekomstige relaties van Hako/Arctic ook van profiteren.
 
Bij een bezoek aan ons bedrijf in Ruurlo, waar U alle gelegenheid krijgt om de verschillende maten kota’s te bekijken en te beoordelen, kunnen wij, afhankelijk van uitvoering en maat, een aantrekkelijke korting geven. Deze korting wordt slechts in 2014 gegeven.
 
Hako/AFH, onbetwist de oudste en de beste leveranciers van Finse kota’s.