/* */

Op de pagina presenteren wij met trots de winnaars en hun inzendingen van de fotowedstrijd, die wij organiseerden ter gelegenheid van ons 15-jarig jubileum als importeur van de enige echte Finse kota.
KLIK OP DE KLEINE AFBEELDINGEN OM DE FOTO TE VERGROTEN.

EERSTE PRIJS, DE FINSE ROOKTON:
R. van Hillo uit Hoofddorp: “In de bijlage een foto voor de fotowedstrijd, al 6 jaar genieten van onze kota!”

TWEEDE PRIJS, DE MUURIKA GRILLPLAAT:
L. Belgraver en Y. Warffemius uit Ruinerwold: “Hierbij voeg ik foto's van onze prachtige kota. We hebben er zoveel plezier van en houden er nu ook whiskyproeverijtjes.”

DERDE PRIJS, DE DUTCH OVEN:
B. van Roekel uit Harskamp: “Hierbij stuur ik wat foto`s van de 25 m2 kota en de 12 m2 kota. De grote heb ik momenteel in gebruik als atelier voor mijn borduurshop en een gedeelte ervan als relaxruimte. Ook hebben we riet op laten leggen. De kleine kota heb ik ook in gebruik voor mijn borduurshop en wel voor de voorraad. Ze worden allebei dagelijks goed benut.”

De onderstaande 12 winnaars ontvangen een jaar-abonnement op het magazine "Landleven" !

F. Bosgraaf uit Kollummerzwaag

C.F. Bouwhuisen uit Groesbeek: “Wij genieten echt heel veel van onze kota, vooral als rustpunt. Geen TV, Mobiel, internet alleen vuur, lekker eten, luisteren naar mooie muziek of het lezen van een goed boek.”

R.J. de Boer uit Neede: “Gezelligheid ten top op ons meest favoriete plekje.”

J.O. Geertsma uit Ruurlo: “Mooi ingepast in het landschap hebben wij, in feite Annette, alleen maar positieve dingen te melden over de kota.”

A. Hulshof uit Noordijk (Neede): “Wij hebben een paar aanpassingen gedaan in onze kota. Het zou leuk zijn als jullie binnenkort een keer komen kijken.”

L. Mestrom uit Sevenem: “Jullie natuurlijk van harte gefeliciteerd en natuurlijk feliciteren we onszelf ook met onze nog steeds knusse kota.”

J. Meter uit Putten: “Onze Kota is nog steeds een geliefd object in onze tuin. Hoe dan ook de Kota straalt altijd warmte uit.”

J.H. Reuvers uit Koekange: “Met een warme groet vanuit Koekange.”

H. van der Aa uit Losser: “We zijn er nog steeds heel erg blij mee.”

W. van der Kolk uit Emmen: “We hebben in de loop der tijd al veel plezier van de Kota gehad en we hebben er met familie en vrienden veel tijd in doorgebracht.”

M.C.J. Vreeburg uit Rekken

B.W. Zonderman uit Schalkhaar

Deze lijst wordt ook op onze Facebook-pagina gepubliceerd. Alle inzendingen zijn auteursrechtelijk beschermd en eigendom van HakoHolland te Ruurlo. Alle winnaars zijn inmiddels persoonlijk op de hoogte gesteld.